top of page
Keresés
  • Szerző képeEmese Rákóczi

Milyen itt nálunk, ahol Mind'n'Tér?

Rendelőnket a város központjában, a Csokonai utca 10-ben nyitottuk meg. Fő célunk az volt, hogy olyan szakmai team-et hozzunk létre, hogy a hozzánk forduló klienseknek bizonyítottan hatékony módszerek széles spektrumát tudjuk felkínálni, problémáik, nehézségeik megoldására minél többen találjanak nálunk megfelelő szakembert.



A rendelő négy terápiás helyiségben fogadja klienseit, melyek között egyéni, pár- és családterápiás, csoportfoglalkozásokra alkalmas és gyermekterápiák céljára kialakított szobák találhatók. Törekedtünk arra, hogy a szobák kellemesek, pozitív hangulatúak legyenek, optimális fizikai környezetet biztosítsanak, ami jó teret ad a terápiás jellegű munkához.



Munkatársaink és klienseink kényelmét szolgálja „smart lock” beengedő rendszerünk, aminek segítségével a rendelőbe saját időpontjában mindenki könnyedén bejuthat telefonjának, vagy egy beütött kódnak a segítségével. Ezáltal az ülések zavartalanok, az újonnan érkezők csengetés nélkül megérkezhetnek.



Szakmai csapatunkba sokéves tapasztalattal rendelkező szakemberek mellett pályájuknak inkább az elején járó, de már segítő módszerek ismeretének birtokában levő fiatalokat is befogadtunk, mivel szakmai hitvallásunk alapján fontosnak tartjuk, hogy csapatunkban minél többféle látószög, nézőpont érvényesüljön, ezt pedig a módszertani ismeretek széles skáláján kívül biztosítja az is, hogy különböző életkorú, különböző élethelyzetben lévő, különféle életutakat bejárt kollégák osztják meg egymással gondolataikat szakmai műhelyeink során.


A nálunk zajló terápiás és tanácsadó munka szakmai minőségét garantálja a szakemberek csapatmunkája mellett az is, hogy rendszeresen szervezünk a magunk számára szupervíziót, ahol külső szakértő segítségét is igénybe vesszük esetleges kérdéseink megválaszolásához.

45 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése
bottom of page