top of page
Törő Vanda Mária

Törő Vanda Mária

Klinikai szakpszichológus

2005-ben diplomáztam a Debreceni Egyetemen, 2010-ben szakvizsgáztam.


Szakmai pályám kezdetén négy évet dolgoztam főállásban nevelési tanácsadóban (pedagógiai szakszolgálatnál), egy évet töltöttem el iskolapszichológusként iskolában és óvodákban, továbbá magánúton, ill. EU-s pályázat keretében tehetséggondozással is foglalkoztam.


2009-től már csak felnőtt kliensekkel dolgozom magánpr2axisban és egészségügyi intézményekben. Hat éven át a XVI. kerületi Szakrendelő pszichológus munkatársa voltam, továbbá dolgoztam a Monori-, a X. kerületi Pszichiátriai Gondozóban, és a Bajcsy-Zsilinszky Kórházban is.


Folyamatosan képzem magam, hogy pácienseim igényei szerint a pszichológiai módszerek (munkamódok) minél szélesebb spektrumából tudjak választani. Számtalan továbbképzés elvégzésén túl szakképzetségem mellett autogén tréner és hipnoterapeuta végzettséggel is rendelkezem, sématerapeuta képzésem pedig folyamatban van.


Magánpraxisom keretében jelenleg életvezetési tanácsadást, önismeretet, autogén tréninget és főleg jól definiált problémafókuszú rövid terápiát vállalok.


Szeretettel várom mindazok jelentkezését:


  • akik szeretnének életükön változtatni, s aktuális elakadásukból (pl. családi konfliktusok, krízisek) kiutat találni,

  • akiknek igényük van a jobb önismeretre, s céljuk elérése érdekében változnának, fejlődnének,

  • akik szeretnének kapcsolatrendszereikre jobban rálátni, s kapcsolati problémáikra megoldást találni,

  • akik a mindennapi feszültségüket különböző stresszkezelési módszerek megtanulásával csökkentenék.

bottom of page